20 червня відбулося святкування міжнародного дня йоги

20 червня, в київському Маріїнському парку, відбулося святкування міжнародного дня йоги під патронатом посольства Індії в Україні. Протягом дня, в парку проходило безліч майстер-класів з йоги, астрології, аюрведи, санскриту, ведичної кулінарії, індійського танцю та інших заходів, які познайомили учасників з індійською культурою, традиціями і філософією. У різних зонах парку були розташовані стенди шкіл йоги і організацій, що представляють розмаїття індійської культури.

Звичайно, Міжнародне товариство свідомості Крішни в Україні було також представлено на цьому святі. Велика група відданих брали активну участь у цій події. Протягом усього дня гості мали можливість відвідати стенд ІСККОН, щоб дізнатися більше про книжки Шріли Прабгупади, джапа-медитацію, кіртан, бгакті-йогу, астрологію та інші аспекти ведичної культури. Все це супроводжувалося солодкими кіртанами, танцями і звичайно ж, масовою роздачею частувань.

Дивлячись на щасливі обличчя гостей, які не хотіли залишати суспільства відданих, можна зі сміливістю сказати, що свято вдалося!

Пропонуємо вашій увазі невеликий фотозвіт з цього чудового заходу.

 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ