Руху ІСККОН - 50 років!

Запрошуємо до цього визначного ювілею подивитися зворушливий фільм про наш Рух, створений професійним режисером, матаджі Крішналілою. Починаючи з самих витоків, поступово розкривається суть і масштаб діянь Його Божественної милості А.Ч. Бгактіведанти Свамі Прабгупади, а також простежується історія Руху свідомості Крішни, що охопила весь світ.

Зйомки проходили по пам’ятних місцях поїздки Шріли Прабгупади на Захід: в Нью-Йорку (США), Австралії, Європі, Індії (Маяпурі), Бразилії. Сцена в Москві показана в рамках сповідницького туру «Мантра-йога» за участю Його Святості Радганатги Свамі.

Сучасний ІСККОН – це захоплюючий всесвіт, наповнений безліччю щасливих людей різних національностей і культур. Він налічує 650 храмів і ашрамів в більш, ніж 100 країнах світу. 9 мільйонів чоловік сприймають себе послідовниками Руху. За 50 років існування організації відданих було розповсюджено понад 500 млн. трансцендентних книг Шріли Прабгупади.

Бажаємо Вам приємної подорожі в ті часи, коли перші паростки бгакті впали на кам’янистий ґрунт західного прагматизму і атеїзму. Будь ласка, медитуйте на Шрілу Прабгупаду, цей надзвичайний характер в історії вайшнавізму. Йому, єдиному з усіх інших проповідників Сходу, вдалася місія масового залучення західних людей до духовної скарбниці Ведичної культури.

 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ