Яке ж "Казкове Місто" без відданих Крішни?

На минулих вихідних, пройшли одразу два цікавих заходи, у яких взяли офіційну участь представники Товариства Свідомості Крішни (ІСККОН) в Україні. Це фестиваль “Казковий Місто” і, в рамках святкування дня міста Чабанів, перший всеукраїнський еко- і етно-фестиваль “Green Фест”.

2-5 червня, у Києві, в Нікольському лісі відбувся 28-й фестиваль міжнародний фестиваль саморозвитку і творчості “Казкове Місто”, на який були запрошені і представники Товариства Свідомості Крішни в Україні.

Фестиваль «Казкове місто» проводиться кілька разів на рік в різних куточках нашої країни і за кордоном. Починаючи з 2007 року було проведено 27 фестивалів – під Києвом, в Криму, Харкові, під Одесою і в інших містах.

Формат проведення об’єднує в собі різні конференції та елементи фестивалю, розвиваючих програм і культурно-масових заходів. Тільки здоровий і усвідомлений спосіб життя. Ніяких інтоксикацій і шкідливих звичок.

Іншими словами, в одному місці зібралося дуже багато цікавих і творчих людей, щоб поділитися досвідом, знаннями, навичками, вміннями, познайомитися, просто поспілкуватися, знайти собі друзів, нові сенси життя.

Важливі напрямки фестивалю – духовна практика і саморозвиток.

Тому, на нього були запрошені і представники найдавнішої ведичної культури, послідовники Товариства Свідомості Крішни в Україні (ІСККОН).

Другою, не менш масштабною і яскравою подією, на яке нас запросили, став всеукраїнський еко- і етно-фестиваль “Green Фест” у Чабанах.

В рамках двох заходів, віддані провели ряд лекцій та майстер-класів по мантра-медитації і ведичній філософії; навчали ведичному макіяжу, розпису хною; поширювали книги Шріли Прабгупади. І, звичайно, все це супроводжувалося запальними кіртанамі і роздачею смачних страв.

Вашій увазі короткий фотозвіт з минулих фестивалів.

 

Яке ж “Казкове Місто” без відданих Крішни?
 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ