Фестиваль встановлення Божеств Шрі Шрі Радга Крішни у Києві

Подія, на яку чекали усі українські послідовники вайшнавізму відбудеться з 4-го по 7-е серпня у київському храмі Міжнародного товариства свідомості Крішни.

Отож, маємо честь запросити всіх бажаючих на великий Фестиваль встановлення Божеств Шрі Шрі Радга Крішни.

Під час святкування ви станете свідками багатьох ведичних очисних ритуалів. На вас чекатиме спілкування з піднесеними особистостями, спільне оспівування мантр, а також близько 10 тонн прасаду (освячених вегетаріанських страв).

Будь-хто може підготувати подаруночок для Радги і Крішни. Також, кожен отримає подарунок від Них. Охочі зможуть взяти санкалпу (обіт в служінні Божествам) і отримати спеціальну павітру (нитка на зап’ясті, що нагадує про цей обіт).

Спеціально для цього свята, ми запрошуємо першокласних брахманів з Індії, які будуть встановлювати Божества Радги і Крішни.

Один з них, Сева Атул Прабху, протягом 13 років встановлював всі Божества у Міжнародному товаристві свідомості Крішни на території Індії, Шрі Ланки та Бангладешу.

На святі будуть присутні почесні гості: Й.С. Ніранджана Свамі, Й.С. Дгірашанта дас Госвамі, Й.С. Нітай Чайтанья Госвамі, Й.М. Мадгавананда прабгу.

Запрошуємо кожного доторкнутися до цього великого свята. 
Якщо ви бажаєте приїхати з іншого міста, вам зможе допомогти із розселенням Асватантра прабгу, 073 156 5128, harchenko-alexander@yandex.ru 

 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ