У Делі відбувся Східно-Західний культурний фестиваль, організований ІСККОН

Фестиваль відкривав віце-президент Індії пан Венкайа Найду, який у своїй промові зазначив стрімкий розвиток і неоціненний внесок у духовне і соціальне життя Індії та всього світу руху Свідомості Крішни.

На заході також відбулася індійська прем’єра фільму “Харе Крішна! Мантра, Рух і Cвамі, який поклав всьому цьому початок” (перша назва фільму – “Ачарья”), режисером якого є Ядубара Прабгу.

Аудиторія заходу із понад 1800 гостей складалася з бізнесменів, дипломатів, урядовців, лідерів ІСККОН, 38 учнів Шріли Прабгупади, відданих і членів ІСККОН.

Виступаючи з цієї нагоди, пан Найду сказав: «Він [Шріла Прабгупада] побудував більше 100 храмів, культурних центрів і фермерських громад, написав коментарі для більш ніж 75 книг, відправлявся у навколосвітню подорож,  більше чотирнадцяти разів за короткий проміжок в одинадцять років.

Шріла Прабгупада у свої сімдесят років, спав всього три-чотири години на день і друкував книги, які сьогодні перекладеніі 82 мовами і опубліковані більше ніж 500 мільйонним тиражем.

Але для мене – найбільшим досягненням Свамі Прабгупади було те, що він був зразковим послом стародавньої цивілізації Індії. Він ніс такі ж традиційні цінності, які ви, його послідовники, тепер просуваєте всередині і за межами Індії».

Іншою подією вечора стала очікувана прем’єра фільму “Харе Крішна! Мантра, Рух і Cвамі, який поклав всьому цьому початок”

Віддані із різних куточків Індії зібралися для участі у прем’єрному показі картини.

Фільм дуже сподобався, як відданим, так і гості. Люди почали планувати відвідування театрального релізу, який очікується на другий тиждень грудня.

Захід завершився груповим фото всіх учнів Шріли Прабгупада і сан’ясі.

Нагадаємо, показ фільму Ядубари Прабгу відбудеться також у Києві, 5 грудня, о 19.30 в кінотеатрі “Кінопанорама”.

Тут посилання на квитки – https://www.concert.ua/ru/eventpage/hare-krishna

 

 

 

Східно-Західний культурний фестиваль
 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ