Головний міністр Західної Бенґалії відвідує штаб-квартиру ІСККОН в Маяпурі

Сьогодні, 12 лютого, Головний міністр штату Західна Бенґалія, Мамата Банерджі відвідала штаб-квартиру ІСККОН в Маяпурі. Головний міністр прилетіла на вертольоті і приземлилася на території ІСККОН за дві хвилини до призначеного часу і відразу відвідала храм. Ще з повітря вона оглянула будову величезного нового храму Ведичного планетарію, відкриття якого призначене на 2022 рік.

Мамата Банерджі в супроводі інших офіційних осіб штату виразила повагу Господу перед вівтарем у храмі і запропонувала пуджу Радга-Мадгаві, Нрісімгадеву і Панчататтві. У зустрічі з Мамата Банерджі брали участь Гопал Крішна Госвамі, міністр у зв’язках з громадськістю, Ануттама прабгу і Амбаріша прабгу.

Після храму, в супроводі сотні-півтори кореспондентів преси та телебачення, Мамата енергійною ходою попрямувала в Пушпа-самадгі Шріли Прабгупади. Зайшовши у вівтар до засновника-ачар’ї ІСККОН, вона запропонувала Шрілі Прабгупаді величезну гірлянду в знак визнання його видатних заслуг в утвердженні духовної культури свідомості Крішни в усьому світі.

Для довідки, Західна Бенґалія — це один з найбільш густонаселених штатів Індіі, де мешкає близьк 90 мільйонів осіб.

 

Фото взяті з Офіційної сторінки Facebook Мамата Банерджі.

Мамата Банерджі в штаб-квартирі ІСККОН у Маяпурі
 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ