Опублікована найбільша книга із священних писань у світі. Їй стала "Бгаґавад-Гіта"

26 лютого, прем’єр-міністр Індії, Нарендра Моді, відвідав центр ІСККОН в районі Іст оф Кайлаш, який розташований на півдні Делі, щоб провести презентацію найбільшої версії книги «Бгаґавад-Гіта», об’ємом 670 сторінок і вагою 800 кг.

Книга, яка вже отримала назву «Дивовижна Бгаґавад-Гіта», розміром 2.8 м на 2 м, визнана «найбільшим авторитетним релігійним текстом, коли-небудь надрукованим в історії».

Автор ідеї і керуючий директор, Мадгусевіта дас пояснює, що, раніше, в Дубаї, вже була надрукована одна книга на духовну тему, яка більше за розміром (5 x 8,06 м.) – «Це пророк Мугаммед». Однак, її вміст не є священними текстами, на відміну від представленої версії «Бгаґавад-Гіти»

За словами представника ІСККОН, книга, яка містить 18 вишуканих артистичних ілюстрацій і має новаторську, але при цьому елегантну обкладинку, була надрукована в Мілані на папері YUPO, що зробило її дуже міцною і водостійкою.

Книга скріплена японською палітуркою, з використанням гвинтів з нержавіючої сталі. Її обкладинка зроблена з вуглецевого волокна, легкого, але надзвичайно міцного матеріалу, що використовується для виробництва космічних кораблів. А обкладинка з зображенням Крішни і Арджуни містить витончені гравіювання, які зроблені з дорогоцінних металевих вставок.

«Це справжня, корисна книга з перевертаючимися сторінками. Зроблена з належною увагою і ноу-хау, вона розрахована на тисячі років», – каже Мадхусевіта дас.

 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ