Звернення прем'єр-міністра Індії до відданих ІСККОН

Звернення прем’єр-міністра Індії до відданих ІСККОН

Святкування Джанмаштамі, яке влаштовує Міжнародне Товариство свідомості Крішни (ІСККОН) – це радісна подія для відданих Господа Крішни з усіх куточків землі. Я з радістю дізнався, що з цієї нагоди розгортається проект “Подарунок на Джанмаштамі”.

Це свято знаменує відродження любові до Господа Крішни і, як і раніше, служить опорою нашої суспільно-культурної традиції. Представники всіх верств суспільства з ентузіазмом і радістю беруть участь в цьому святкуванні.

ІСККОН поширює послання Господа Крішни, дбайливо збережене в Бгаґавад-ґіті. Будучи основою індійської культури, мудрості і філософії, Бгаґавад-ґіта визнана серед широких мас духовним скарбом, але вона також цілком здатна бути енциклопедією життя. Вона пропонує практичні рішення щоденних завдань і надихає читача служити людям і суспільству. Всезростаюча популярність Бгаґавад-ґіти по всьому світу говорить про її універсальності.
 
У ці дні, коли родина ІСККОН святкує Джанмаштамі, нехай же Господь Крішна продовжує проливати Свої благословення на людство. Господь Крішна втамував свій голод лише зернятком. Натхненні цієї Лілою послідовники ІСККОН продовжують роздавати їжу бідним і нужденним в рамках програми “Їжа життя”. Нехай же цей настрій безкорисливого служіння приверне милість Господа Крішни до всіх відданих і членів родини ІСККОН.

Мої найкращі побажання ІСККОН і кожному відданому Господа Крішни на натхненне святкування Джанмаштамі. Нехай проект “Подарунок на Джанмаштамі” чекає грандіозний успіх.

Нарендра Моді
30 липня, Нью Делі.

 задати питання

ВВЕДІТЬ ВАШЕ ПИТАННЯ